torstai 2. kesäkuuta 2011

Saiturin paratiisi

Kävin maanantaina kaverini kanssa pitkästä aikaa kirpparikierroksella. Kävimme ainoastaan kahdella kirppurorilla, joiden huono tarjonta sai meidät luovuttamaan helpolla. Ystäväni löysi uuden veroisia vauvan vaatteita ja tarvikkeita pilkkahintaan, mutta oma ostos saaliini jäi olemattomaksi. Toisaalta päivän pelasti aurinko ja kesän ensimmäiset mansikat. Pahamieli ei jäänyt tästäkään reissusta, hyvä ruoka parempi mieli...

Samana iltana päätimme kumminkin lähteä käymään tammiston stockmann outletissa. Lähdin ostos reissulle hieman epäileväisenä, peläten myytäviä muodista menneitä kuteita ja villiintyneitä itänaapureita tax free vuorineen tukkimassa kassat ja sovituskopit. Yllätyin kumminkin positiivisesti. Siellähän oli vaikka mitä ihanaa! Olimme vain vähän myöhään liikkeellä ja tehokasta shoppaus aikaa jäi vain vartti. Harmi vaan, että muhun iski taas nuukuus väärässä paikassa. Mieleen jäi kummittelemaan hyllyyn jättämäni cheep mondayn harmaa lyhyt farkkutakki, objectin musta röyhelö toppi, kivipesty farkkuliivi ja sähkönsininen paljettipipo. Mikä pahinta koko satsi olisi tullut maksamaan alle viisikymppiä. No onneksi ketutukseen ei todistettavasti voi kuolla.
Yllätys yllätys tyhjin käsin en tästäkään ostosparatiisista lähtenyt. Mukaan tarttui kaksi hapsuhuivia ja heeremihousut.



 
Pinkki ja rosa hapsuhuivi euron kappale <3

Näistä huiveista mä todella tykkään. Vaalenpunainen huivi käy kivasti pustan jakun tai ihan vaan valkoisen trikoopaidan kanssa. Pinkki huivi on mulle ehkä vähän ongelmallisempi. Pinkki sopii mielestäni parhaiten harmaan ja mustavalkoisen raitapaidan kanssa. Kaupassa huivista tuli mieleen festarit ja jos tänä kesänä pääsen festareille meinaan kyllä kiepauttaa pinkin huivin kulahtaneen pändipaidan päälle ja sujauttaa "ray banit" päähän sekä pisteeksi iin päälle olut kouraan ja avot.

Huivit vaan sai mut huvittuneekis kun tulin kotiin. Olen nimittäin nyt monta päivää tuskastellut kiintymystäni raitapaitoihin. Kaikissa facebook kuvissani poseeraan raidallisessa paidassa, kaapistani löytyy ainakin kahdeksan raitapaitaa ja jopa työkaverini tokaisi että älä enää osta raitapaitoja. No luulin jo että ainut ongelmani on raitapaidat, mutta mulla taitaakin olla toinenkin ongelma. Nimittäin juurikin hapsut. Minulla on kolme papsulaukkua, hapsutoppi (jonka kumminkin lahjoitin pois) ja nyt hapsuhuiveja. Kuinka kivalta se näyttäisikään kun olisi hapsulaukku olalla ja hapsuliina kaulassa, hula hula. Nyt siis ostospannassa raitapaidat ja hapsut.

Onneksi ostosreissulla suorastaan repäisin ja ostin jotain tosi villiä. Nimittäin haaremihousut. Niitä on ollut myynnissä jo monena kesänä, mutta en ole oikein innostunut niistä. Pelkään näyttäväni niisstä entistä lyhytjalkaisemmalta ja lihavammalta. Kyseiset housut oli niin ihanan kevyet ja mukavat jalassa että eiköhän niitä tule pidettyä töissä ja varsinkin lomalla biitsille kulkemis byysoina.


 
Haaremihousut 6e 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti