tiistai 28. kesäkuuta 2011

Mökki juhannus

 
Raidallinen mekko 29,95e, printtipaita 9,95e ja turkoosi toppi 9,95e Gina tricot ja Niken huppari 19,90e Stadium





 
3x pikkuhousut 12,95e

Tänä vuonna vietin parhaan juhannuksen miesmuistiin, tai ainakin viime vuotiseen fiaskoon verrattuna. Juhannusta juhlin siis Forssan suunnilla kaverini mökillä. Hyvällä porukalla grillattiin, saunottiin, uitiin, juotiin, naurettiin, sekoiltiin ja istuttiin nuotion ympärillä. Mökille oli kaiken kukkariksi noin puolentoista tunnin ajomatka eli kuskinakin napsahdettua ei keittänyt mullakaan yli. Toisin olisi voinut käydä jos olisi saanut körötellä tuntikaupalla juhannusruuhkissa.

Tästäkään retkestä luonnon helmaan ei selvitty ilman pienoista törsäystä. Suunnittelin näyttäväni mökillä raikkaan ja rennon kesäiseltä ja suunnitelmaa varten piti käydä vähän ostoksilla. Suunnitelmissani laittaisin tukan rennolle nutturalle, nostaisin aurinkolasit otsalle, pukisin päälleni printtipaidan ja farkut sekä sujauttaisin limet hai saappaat jalkaan. Saisin kerrankin olla ylpeä reissukuvistani. Tai sitten en! No vasta puolivälissä menomatkaa muistin hai saappaiden jääneen eteiseen ja meinasin saada ensimmäisen "no niin nyt juhannus on pilalla" kohtauksen ja olisin halunnut kääntyä takaisin hakemaan ne, mutta takapenkillä meinattiin hermostua ja matkaa jatkettiin. Perillä koin farkkujen puristavan ja vaihdoin reisitaskuhousuihin ja huppariin ja uskoin näyttäväni sporttiselta. Siinäkin epäonnistuin. Ensimmäisen illan aikana sössin grillikanan marinaadit uudelle valkoiselle hupparille ja nuotion kipinä poltti reisitaskuhousuihin reijän, loistavaa! Viimeisenä iltana sitten kaikki vaatteet oli jo likaisia ja mukavuus voitti tyylikkyyden. Mökillä kun oli mukana vielä jokseenkin valokuvauksesta kiinnostunutta porukkaa kun jatkuvasti räpsyi kolme järjestelmä kameraa ja kaksi pokkaria todistusaineistoa mökki lookistani todella on. Kyseinen mökki look kun koostui collegehousuista, valkoisesta pitkähihaisesta makkarankuori t-paidata ja varvastossuista. Se rento nutturakin jäi vain kaukaiseksi haaveeksi kun pinnit taas hävisivät ja illan kampaus muistutti saunan jäljiltä kuivanutta heinäpaalia. Ja kuka nyt mökillä meikkaa? Vaikka olisi ehkä kannattanut kun reissussa oli muutama sinkkupoikakin mukana.

Mutta reissu oli niin mukava, että sitä ei muutamat tyylimokat pilaa. Enkä kyllä ollut ainoa meikitön eräjorma siinä mökissä. Välillä tekeekin ihan hyvää olla miettimättä mitä pukee päälle tai miltä meikit ja tukka nyt näyttää. Peseytyä saunassa saavissa ja käydä ulkohuussissa. Olla katsomatta telkkaria ja unohtaa netin ja varsinkin facebookin olemassa olo ja olla oikeasti kavereiden kanssa. Istua nuotin ympärillä ja puhua kaikesta muusta kuin rahasta, työstä tai koulusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti