keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Galna Dagar

Hulluista päivistä tulee ensimmäisenä mieleen henkensä kaupalla kanssa shoppailijoiden yli rynnivät keski-iän ylittäneet ylemmyyden tunteensa unohtaneet burberry-rouvat alennus kosmetiikan perässä. Silmä määräisesti on havaittavissa kyynerpää taktiikkaa ja kaksinaamaisia hymyjä kahden tai useamman shoppaajan osuessa samalle alennus laarille. Yleensä niin rauhallisessa ja elegantissa ostos paratiisissa vallitsee luonnon lait; nopeat syövät hitaat. Kauppa raikuu ihmismassan mölinästä ja silmissä vilisee keltaisia kummituksia ja joka tuutista aivoihini välittyy sana halpa halpa halpa.  Probaganda osuu ja uppoaa. Silmissä pimenee ja alan metsästää tarjouksia. En tullut ostamaan mitään, mutta tiirailen kuumeisesti ympärilleni löytääkseni jotain mitä saisin ostaa. Haluan ostaa.

Keltaisen raamatun kolahtaessa postiluukusta meinasin viskata sen roskiin. Taas ihmis poloja yritetään houkutella tuhlaamaan rahansa olemattomien hinnan alennusten perässä. Aamupala pöydässä erehdyin kumminkin selailemaan opusta ja huomasinkin tänään kiiruhtavani töiden jälkeen hullareille kuvastosta bongaamani jetsetin kumikellon perässä. Kello oli myyty loppuun damn! No sitten kuulin kuulutuksissa tarjouksessa olevan myös craftin välikerrasto ja säntäsin urheiluosastolle. Käsikynkkääni tärttui craftin tekninen välikerrasto, jota oikeasti tarvitsisin nyt syksyllä ja kohta talvella ulkoillessani. Urheiluosastolta kirmasin pläräämään dvd laareja. Läheltä liippasi etten innostunut ostamaan jopa barbie elokuvia kympillä. Elektroniikasta sitten kodin sisustukseen. Teeman mukit 6,90 jes näitä otan ainakin kaksi. Ostoshuumassa huomasin kumminkin mukit kahvikupeiksi ja jätin ne hyllyyn. Matka jatkui ihmisiä väistellen ja ruuhkapaikoista läpi raahautuen takaisin urheiluosastolle ja siinä se oli. Peak performancen untuvatakki 289e. Aikaisemmin löytämäni välikerrasto lipesi otteestani ja unohtui täysin, mikä nyt vähän harmittaa. Sitten näpyttelin tunnusluvun kortin lukijaan ja soitin ilouutiset bestikselle, jonka tiesin ymmärtävän hyvän päälle. Ostoskokemuksen väsyttämänä oli hyvä leijailla onnesta soikeana kotiin.

Sitten pikkaisen huonolaatuista kuvaa aarteestani kun kameran tarkennus on ilmeisesti hajonnut. P.s blondi on lisäksi unohtanut kuinka torven asetuksia taas säädettiinkään.

















Aijemminhan haaveilin peakin w klondyke parkasta, mutta kyseinen takki ei istunut mätän roppaan yhtään plus sillä takilla oli kyllä pikkasen liikaa hintaa. Tämä takki, minkä ostin oli onneksi edullisempi ja mallikin istui mulle paljon paremmin. Ostamani on yksinkertaisempi kuin aijemmin katselemani peakin takki, mutta ehkä se sitten kestää aikaakin paremmin. Ostamassani takissa on onneksi kiristys nyöri vyätärön kohdalla, mikä on pelkkää plussaa tälläiselle tukkimiehelle. Tälläiselle merkkipellelle myös hupussa olevalla p kirjaimella ja rinnuksessa lukevalla merkillä on myös tarpeettoman suuri merkitys. Takki vaikuttaa myös todella lämpimältä ja mukavalta ja ny odotankin talvea paljon innokkaammin. Haaveenani on siis ollut lämmin ja laadukas talvitakki ja haave on nyt toteutettu. Oi tätä ilon ja onnen päärää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti