tiistai 27. syyskuuta 2011

Paluu bloggailun maailmaan

Postailu on jäänyt kesän ajaksi kokonaan unholaan, mutta nyt on jo ikävä jauhamaan tyhjänpäiväisyyksiä tämän hetkiselle ainoalle lukijalle ;) Muotiblogi kun Pourquoi pas:in piti olla mutta oma tyyli on taas vähän hukassa ja hakusessa ja muutenkin palava kiinnostus muotiin ja vaatteisiin on jotenkin lopahtanut eli tästä lähtien blogiin päätyy luultavasti muutakin kuin kuvia uusimmista ostoksista. Oman tyylin etsimistä ja spekulointia on kumminkin tiedossa heräteostoksineen ja "ei näin" asuineen.

Ikuisena laihduttajana ja paremmasta ulkonäöstä haaveilevana juttua tulee varmasti paljon myös urheilusta, ravinnosta ja painonpudotus haaveista. Opiskelujen aloittaminen on kumminkin tällä hetkellä päälimmäinen haaveeni ja tavoitteeni. Mikä musta tulee isona? Siihen siis etsitään vastausta varmasti täälläkin.


Ennen täydellistä blogi hiljaisuutta olen näköjään pähkäillyt mitä tehdä kärähtäneelle heinäseivästä muistuttavalle tukalle. Kesällä suunnittelin myös otsiksen pois kasvattamista ja ties mitä pääni menoksi. Elokuussa tukkaani pistettiin paljon todella tummia raitoja ( jotka on jo haalistuneet melko paljon) ja loppua vaaleaa tukkaa sävytettiin tuhkaisemmaksi. Paras tukka miesmuistiin! Niin ja otsatukka sai jäädä kun raidoitetussa tukassa otsis ei näytä niin paksulta tai pottamaiselta. Kivan tukan kaveriksi kävin myös laittamassa ripsenpidennykset kun sain ne citydiilin kautta super edullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti