perjantai 22. huhtikuuta 2011

Rai rai rallallaaa!!!

Olipas päivä eilen. Ensin heräsin kukonlaulun tai oikeastaan pikkulintujen laulun aikaan ja suunnistin töihin tekemään yhdeksän tunnin tappovuoron. Protestiksi työympäristölle minua kohtaan osoitetusta julmuudesta jätin tukan pesemättä enkä paljoa vaivautunut miettimään mitä päälleni pistin. Lyhyt katseisuuteni osui kumminkin omaan nilkkaani kun kuulin työkavereideni lähtevän illalla rilluttelemaan pitkäperjantain eli kaikille suodun seuraavan vapaapäivän kunniaksi. Tuli töiden jälkeen hieman kiire saada itseni ihmisen näköiseksi iltaa varten. Lyhyen varoitusajan sekoittamana ryntäsin ostoksille, koska kaikki oli taas muka pesussa eikä muutenkaan muka taaskaan ollut mitään päälle pantavaa, aina sama laulu!

Osuin kävelemään dinskon ohi ja muistin ihailleeni siellä kuukausia sitten iiiihania kenkiä, joihin ei silloinkaan ollut varaa. Nytpä oli ja ryntäsin myymälään katsomaan jospa niitä olisi vielä jäljellä ja niitähän oli. Mukaan tarttui siis ensikokeilulla erittäin mukavat ja ihanan pelkistetyt ja modernit popot hintaan 44,90e. Lisäksi ostin H&M:stä raidallisen printtitopin, jonka optimistinen sanoma bring me luck vetosiminuun eikä hintakaan ollut mahdoton 7,95e.




Töistä jouduin vielä ruokakauppaan, joka oli täynnä nälänhätään varustautuvia perheitä hyökkäysvaunuineen, ymmärrettävää onhan kauppa yhden päivän kiinni. Kaupasta selviydyttyäni piti vielä hyökäytä suihkuun pesemään hiukset ja poistaa kynsilakat ja pistää uudet tilalle, jotka taas jälleen kerran rullautuivat pilalle kun yritin pukea päälle. Kavereista eikä aikataulusta kuulunut mitään joten istahdin virallisen tv-torstain kunniaksi sohvalle katsomaan Tiina Jylhää ja Martiinaa ja Eskoa. No kun aikataulun sain tietooni havahduin, että bussin jähtöön on 15 min eli tukka ja meikki jäi vähän puolitiehen, miks mulle aina käy näin? Eli uutukaiset kengät tuli ainakin sisäänajettua kun sain pinkoa bussin kiinni varpaiden huutaessa hoosiannaa.

                Illan asu koostui muuten topista, jakusta ja mustista pillifarkuista


Ilta meni Helsingin yössö kivasti. Osasin kerrankin juoda kohtuudella ja vessanpöntön halailulta vältyttiin. Pitkästä työpäivästä johtuvasta väsymyksestä ja kenkien aiheuttaman tuskan takia lähdin kumminkin jo hyvissäajoin kotia kohti. Huomasin kumminkin tarkkaillessani kanssa joraajia, että pienen pienet bilemekot ovat vähentyneet JES, sen sijaan näkyi paljon ihan väljiä perus trikootoppeja neon väreissä. Illan jälkeen rakastin uusia kenkiäni kumminkin hieman vähemmän, sillä päkiäni olivat tai ovat yhä yhtä suurta pinkeää vesikelloa ja pikkuvarvas kärsi melkoiset palovammat. Sen siitä saa kun ei ota vaihtokenkiä mukaan.

 Oli anteeksi pakko laittaa todistusaineistoa mukaan kenkien aiheuttamasta tuskasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti