lauantai 16. huhtikuuta 2011

näin siinä sitten kävi...

                                   kuva täältä

Olen velkakierteen pelossa välttänyt viimeiseen asti postimyynti ja online shoppailua. Olen aina pitänyt shoppailusta enkä siis oikeastaan ole keksinyt vaatteiden tilaamiselle mitään syytä. Olisi myös inhottavaa jos posteljooni toisi postilaatikkooni ihanan vaatekappaleen joka osoittautuisi väärän kokoiseksi. En siis ennen viimekuuta ollut koskaan tilannut mitään. Tällä tiedolla sain työkaverini lyötyä ällikällä. Hän ei voinut uskoa, että nykyään on vielä naisia jotka eivät tilaa hetken mielijohteessa kaikkea halajamaansa. Mikä tärkeintä LASKULLA! Ongelma "ei rahaa" on nopeasti ratkaistu? Sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää eli yritän pitää järjen päässä nyt kun olen astunut online shoppailun ihmeelliseen maailmaan.

                                       kuva täältä

Nyt oli kyllä hätätilanne ja tein minkä parhaaksi näin. Nämä ihanat ja vielä halvat H&M:n 14,95e ballerinat näin aikoja sitten Ellessä tai Trendissä ja olen siitä lähtien tutkaillut tarkasti kyseisen puljun kenkävalikoimaa päätettyäni ostaa ne samantien kun niitä myyntiin tulee. Pirulaiset vain tulivat kaupan hyllylle pahimpaan mahdolliseen aikaan. Tilipäivään on alle viikko eli rahaa ei ole montaa euroa ja tilipäivään mennessä kengät on pahimmassa tapaukessa myyty. En aikonut jäädä ilman! Onnekseni kengät olivat myös tulleet myyntiin nettikauppaan ja sain ostettua ballerinat laskulle, jonka maksan tilipäivänä. Ongelma melkein ratkaistu.

En malttaisi millään odottaa kenkien rantautumista.Mustien pitäisi nimittäin saapua viikolla 18 ja puuterin väristen vasta viikolla 20. Näen mielessäni nimittäin selkeät visiot kenkien varalle. Mustat ballerinat haluaisin pukea mustien lahkeista käärittyjen pillifarkkujen kanssa ja pukea yläosaan bleiserin ja edustasta napitettavan aluspaitaa muistuttavan väljän topin. Mustat ballerinat voisi pukea myös iltarientoihin ( en osaa kävellä koroilla) korkeavyötäröisten mustien farkkujen ja valkoisen tuubitopin kanssa. Puuterin väriset voivat olla vähän haasteellisemmat. Ne kun ovat sen verran juhlavat ja tyylini on aika karu ja arkinen. Sujauttaisinko ne jalkaan harmaiden kivipestyjen farkkujen kaveriksi?                                                                                      

Olen myös miettinyt, että voisin jättää puuterin väriset balleriinat kaappiin odottamaan elokuuta ja tulevan kummilapseni ristiäisi. Olisivatko ne vähän mauttomat asialliseen tilaisuuteen? Saako varpaankynnet näkyä? Jos pukisin juhliin kenkien kanssa... ööö niin mitä? En pidä mekoista. Minulle ei sovi hame leveällä eikä kapealla helmalla. Farkkuja ei saa laittaa. Mustien suorien housejen kanssa ei sovi mikään. No paras ystäväni ja kummilapsosen äiti tuskin pistäisi pahakseen vaikka saapuisin juhliin pukeutuneena vähän sinnepäin. Hän osaa laittaa asiat tärkeys järjestykseen minua paremmin. En vain haluaisi päätyä valokuva albumeihin muistuttamaan tulevaa sukupolvea siitä miten kastetilaisuuteen ei pukeuduta. No onneksi siihen on vielä aikaa. Voin siis tavallani valmistautu vauvan tuloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti