keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Tilipäivä kunniaan

Paita luomupuuvillaa 14,95e H&M

Tänään oli vihdoin ja viimein palkkapäivä. Viime kuukausina kun rahaa ei ole todellakaan jäänyt mielin määrin käytettäväksi ja ensimmäisenä olen joutunut karsimaan vaateostoksista, juhlimisesta, harrastuksista ja kaikesta muusta kivasta, julmaa. Tänään kumminkin päätin hemmotella itseni piloille (menkööt sitten kaikki perintään jos se on tästä kiinni) vähän shoppailemalla. Pitkän törsäily tauon jäljiltä kun oli selvät sävelet siitä mitä lähdin etsimään. Hakusessa oli korkeavyötäröiset pillifarkut ja joku kesäpaita. Farkkuja löytyi itseasiassa kahdet kun omien ennakkoluulojeni vastaisesti astelin Onlyyn ja vilaan. Vilasta löytyneet farkut olivat korkeammat, kivemman siniset, ohuemmat ja halvemmat, mutta muistuttivat liikaa tregginssejä (so last season). Päädyin siis valitsemaan onlysta löytyneen aidommat denim version. Ne on ihanat!

Lisäksi farkkujen kaveriksi oli löydettävä paita tai toppi. Yläosan olisi hyvä olla väljä kun farkut muistuttavat mahakorsettia! En kumminkaan ostanut maxipaitaa vaan päädyin valkoiseen perus t-paitaan, jonka kaulusta ympäröi ihanasti rehottavat kukat (luo illuusiota povesta). Paita sopisi hyvin myös mustan kynähameen kaveriksi ystäväni lähestyviin valmistujaisiin.




Farkut Only 59,95e (olikohan tää malli ihan paras valinta mun isolle pepulle ja lyhyille jaloille, mitä ei voi peittää korosta sitä?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti